Az ajtónk tényleg mindig nyitva áll!

Mint már azt korábban is említettük, a nyílt kommunikációban, a problémák gyors megoldásában és a közös ötletekben hiszünk. Ehhez alakítottuk ki az úgynevezett „face-to-face” vállalati kultúránkat.

Sok hozzánk újonnan érkező kolléga számára furcsa és új dolog az azonnali feedback rendszer, korábbi munkáik során nem igazán találkoztak ilyennel.

Lényegében ez annyit jelent, hogy az ajtónk mindenki előtt nyitva áll (már azon is gondolkoztunk, hogy levesszük őket, mert nem nagyon van rá szükség), bármilyen ügyben nyugodtan fordulhatnak hozzánk a kollégák. És itt a hangsúly azon van, hogy lényegében tényleg bármiről legyen szó, bármikor.

„Van egy ötleted? Tanácstalan vagy valamivel kapcsolatban? Probléma ütköztél? Találtál egy cool csapatépítő programot? Ismersz egy új sörözőt, amit kipróbálhatna a csapat? Van javaslatod a belső folyamatok hatékonyabb optimalizálására? Eszedbe jutott egy jó témaötlet a következő workshopra? Hallottál egy új IT-s technológiáról/eszközről, amit mindenképpen ki kéne próbálnunk?

Ha jól esik, mondd el nekünk, és kitaláljuk közösen a megoldást, vagy megvalósítjuk az ötletedet.”

Nálunk tényleg mindenki hozzáteheti a saját tudását, javaslatait, energiáját a nagy egészhez. Mindig igyekszünk a jó ötleteket megfogadni és megvalósítani.

Azon kívül, hogy az ajtónk nyitva áll, havonta két teljes napunk csak a kollégáké. Ezeken a személyes, négyszemközt zajló beszélgetéseken kerül sor a visszacsatolásra is (hiszünk abban, hogy szükség van erre havi szinten is, nem elég negyed- vagy félévente). Itt beszéljük át, hogy adott időszakban milyen teljesítményt nyújtott adott kollégánk, illetve ő hogy értékeli a munkáját, a munkakörülményeket és egyáltalán hogy telnek nálunk a hétköznapjai.

Nagyon fontosnak tartjuk a visszacsatolást és a közös ötletelést, valamint a kölcsönös őszinte, egyenes kommunikációt. A kezdetektől úgy vagyunk vele, hogy így tudunk közösen fejlődni és értéket teremteni. A modell úgy látszik bevált, és ha rajtunk múlik ezen soha nem is fogunk változtatni J.

Látogassatok el rendszeresen a join.stylers.hu oldalra, és kövessetek minket a Facebookon és Instagramon is!

2019-02-03T16:00:09+00:00

Share This Post With Others!

Go to Top